RFID                                                         Skimmingskydd för din plånbok

De nya kontokorten anpassade för trådlösa betalningar är praktiska och gör små inköp enklare och smidigare. Men det medför samtidigt en viss säkerhetsrisk då både person- och kortuppgifter finns lagrade i kontokortets inbyggda mikrochip. Kortuppgifterna läses trådlöst av med en RFID-läsare som i fel händer obemärkt kan komma åt dina uppgifter. Detta brukar benämnas som skimming.

Detta RFID-skydd är lika stort som ett vanligt kontokort och placeras i plånboken eller kreditkortsfodralet / mobilfodralet som har kreditkortsuttag, tillsammans med de andra korten.

Det ser ut som ett vanligt betalkort, men innehåller en störsändare som stör de signaler en scanner skickar ut när den försöker att läsa av dina kort.

Om du utsätts för ett skimmingförsök, aktiveras kortet av den inkommande signalen och skickar ut en störningssignal som blockerar alla försök till avläsning.

Kortet skapar ett 40 mm skyddsfält runt dina kort och håller dina kontokorts- och personuppgifter skyddade. Detta är perfekt för trånga urbana miljöer, stimmiga fik, flygplatser eller i lokaltrafiken där trängseln är stor och stora folkmassor rör sig.Hur fungerar Skimming skyddet??

När någon med en NFC-läsare kommer nära dig, aktiverar det elektromagnetiska fältet från NFC-läsare omedelbart Skimming Blocker.

Det skickar ut en störningsssignal, vilket gör alla andra kort "osynliga" för läsaren.

Kortet blockerar HF RFID-signaler helt utan batterier.

Skimmingskydd för plånböcker stoppar tjuvar från att stjäla dina kortuppgifter:

* Skyddar kontokort med lagrad RFID-information

* Skickar ut störningssignal vid angrepp

* Skapar ett 40 mm skyddsfält runt kortet (beroende på omständigheterna)

* Inget batteri behövs

* skyddar också ID-kort med NFC